21 Ocak 2011 Cuma

karanlık işler ve dört kişilik bahçe

Ocak ayında gittiğim 3. tiyatro oyunu karanlık işler..
Yeni yıl geldiğinde 2si devler 2si şehir tiyatrolarından 4 oyun için bilet almıştım. her haftaya 1 oyun.. eskiden kaçırdığım tiyatrolara inat-gerek trafik gerek yurtdışı iş seyahatleri nedeniyle- bu dört oyundan da firesiz olarak planıma uydum. gerçi akşamki dört kişilik bahçe oyununa yine trafikten gerçekten son dakikada yetiştik hatta ertan arabayı parkettiğinden salona girdiğinde oyun başlıyordu ve beni bulamadığından ayrı izlemek zorunda kaldık ama olsun sonuçta 4te 4 yaptık:)

Karanlık işler çok eğlenceli bir oyundu, konu süper oyuncular süper...işler öylebir birbirine karışıyor ki nasıl olacak bu iş diyor insan. özellikle Tania rolünü oynayan çok güzel oynadı, tavsiye ederim..
Dört kişilik bahçeye gelince... tek perdelik bir oyun başlıyor ve bitiyor aravermeden, hüzünlü sakin düşündüren güzel bir oyundu, hani insan bazen dinginleşmek ister ya tam o ana uygun bir oyun...murathan munganın kaleminden çıkmış, karakterler onun bir romanındaki karakterler zaten.. bazı canıtez insanlar sıkılabilir ama herkese göre değil anlayana...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder