4 Ocak 2011 Salı

Hırsızlar Şehri/The Town


Bu aralar her akşam bir film izler olduk can sıkıntısından, mısırımızı patlatıyoruz, geçiyoruz bilgisayarın karşısına..
kaç gündür hırsızlar şehrini izlemeliyim diye kendi kendime dolanıyordum, özellikle de mad men sezon 4ü bitirdikten sonra ...malum mad men'in Donald Draper'ı Jon Hamm'in farklı bir performansı nasıl olur diye merak ediyordum. Ben Affleck'in önüne geçemiyor nihayetinde ama filmin doğası gereği bazı ipuçlarını çok hızlı yakalıyor gösteriliyor. onları o kadar hızlı yakalamasa film kaç saat sürer bilinmez. bu haliyle bile 125 dklık film. ama gece yarısı izlemeye başladığımız halde sonuna kadar dayandık, yani bitsin artık sıkıldım olmuyor. artık sinemada nasıl olur bi düşün..filmde ilgi çekici diğer rol ise gossip girl'de  başroldeki esas kız Blake Lively, bence kendini aşmış...çünkü tamamen farklı bir kişiliğe bürünmüş, gossip girldeki halinden eser yok. ne bakışı benziyor ne duruşu, kendini çok iyi hazırlamış demek ki..
kısa kısa... filmlerdeki en planlı banka soygunu... çamaşır suları, güvenlik kasetlerinin mikrodalgada eritilmesi...maskeler komikti hakkaten..
saçma yanları... genç banka müdürü olmuşsun o da yetmemiş istifa ediyosun, bi de birikimin varmış bu yaşta, artık hayır işleri veya öğretmenlik yapacakmışsın..ha ha ha..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder